Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata lodowa+ feta, do obiadu, ale ze skrzydełkami z grilla tez pyszna, polecam.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 202
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2502
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 196
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 222
Składniki
Sałatę kroimy, bądż drobimy, papryki żółta, czerwona w kostkę ok. 1 sztuka mniejsza, 3 ogórki kiszone w kostkę, sos włoski mieszamy z 3 łyżkami wody, 3 łyżkami oleju i jeżeli ktoś lubi z 1 łyżką octu winnego, chyba że damy sos grecki. Pomidor w kostkę (najlepiej bez skóry), posypujemy słonecznikiem ok. 2łyżki, polewamy sosem, serem feta pokrojonym w kostkę, lekko mieszamy.