Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na imprezę. Zrobicie ją z zaledwie 4 składników a sam proces przygotowania nie powinien Wam zająć więcej jak 10 minut. Do dzieła!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 212
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 212
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 752
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 268
Składniki
Ogórki dokładnie umyj, obierz całkowicie ze skórki lub wytnij kilka podłużnych pasków tworząc wzorek na warzywie. Odetnij końcówki ogórków i podziel je na cztery równe części.
Ogórki postaw pionowo. Na każdym z nich rozsmaruj łyżeczkę serka śmietankowego. Na górę połóż zwinięty plasterek szynki parmeńskiej i kilka prażonych orzeszków. Gotowe faszerowane ogórki wyłóż na półmisek lub talerz. W takiej formie serwuj gościom.