Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wychodząc na przeciw potrzebom moich domowników, którzy nie tolerują białka i laktozy, stworzyłam nadzienie typowo warzywne, z delikatnym sosem na bazie oleju i soku z cytryny. Wszyscy byli zachwyceni , więc myślę, że Wam również przypadną do gustu
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 229
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8695
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 466
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 229
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8695
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 466
Składniki
Do miseczki wlać olej, mieszając dodawać po kropli soku z cytryny, następnie dodać cukru, soli, pieprzu.
Ogórki obrać, przekroić wzdłuż na pół, a później na kawałki o długości 5-6 cm. Wydrążyć gniazda nasienne. Wszystkie warzywa pokroić w drobną kostkę, wymieszać z koperkiem i sosem. Farszem wypełnić łódeczki ogórka, posypać wierzch świeżą rzeżuchą lub ulubionymi kiełkami.