Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wychodząc na przeciw potrzebom moich domowników, którzy nie tolerują białka i laktozy, stworzyłam nadzienie typowo warzywne, z delikatnym sosem na bazie oleju i soku z cytryny. Wszyscy byli zachwyceni , więc myślę, że Wam również przypadną do gustu
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25098
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25098
Składniki
Do miseczki wlać olej, mieszając dodawać po kropli soku z cytryny, następnie dodać cukru, soli, pieprzu.
Ogórki obrać, przekroić wzdłuż na pół, a później na kawałki o długości 5-6 cm. Wydrążyć gniazda nasienne. Wszystkie warzywa pokroić w drobną kostkę, wymieszać z koperkiem i sosem. Farszem wypełnić łódeczki ogórka, posypać wierzch świeżą rzeżuchą lub ulubionymi kiełkami.