Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórasy dla lubiących pikantne rzeczy!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 212
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2213
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 968
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 212
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2213
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 968
Składniki
Ogórki umyć,pokroić po długości, dodać pokrojoną cebule w pół prążki i sól, wymieszać i zostawić na 3 gdz.. Potem odlać wodę i zostawić ją.
Zagotować ocet z cukrem. Po ostygnięciu dodać curry, pieprz, paprykę, gorczycę i pozostawioną wodę z ogórków.
Zalać zalewą słoiki z ogórkami.
Słoiki gotować 5 minut.