Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórasy dla lubiących pikantne rzeczy!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Ogórki umyć,pokroić po długości, dodać pokrojoną cebule w pół prążki i sól, wymieszać i zostawić na 3 gdz.. Potem odlać wodę i zostawić ją.
Zagotować ocet z cukrem. Po ostygnięciu dodać curry, pieprz, paprykę, gorczycę i pozostawioną wodę z ogórków.
Zalać zalewą słoiki z ogórkami.
Słoiki gotować 5 minut.