Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórasy dla lubiących pikantne rzeczy!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 888
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4520
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1138
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 888
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4520
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1138
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 508
Składniki
Ogórki umyć,pokroić po długości, dodać pokrojoną cebule w pół prążki i sól, wymieszać i zostawić na 3 gdz.. Potem odlać wodę i zostawić ją.
Zagotować ocet z cukrem. Po ostygnięciu dodać curry, pieprz, paprykę, gorczycę i pozostawioną wodę z ogórków.
Zalać zalewą słoiki z ogórkami.
Słoiki gotować 5 minut.