Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórasy dla lubiących pikantne rzeczy!
Gołąbki po cygańsku to danie dla leniwych – farszu nie zawija się pracowicie...
Odsłon: 5548
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 823
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 823
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Składniki
Ogórki umyć,pokroić po długości, dodać pokrojoną cebule w pół prążki i sól, wymieszać i zostawić na 3 gdz.. Potem odlać wodę i zostawić ją.
Zagotować ocet z cukrem. Po ostygnięciu dodać curry, pieprz, paprykę, gorczycę i pozostawioną wodę z ogórków.
Zalać zalewą słoiki z ogórkami.
Słoiki gotować 5 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Przekąski
Serowa przekąska z pikantną nutą
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Jajka w cieście francuskim
Dla wielu osób śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Warto, aby było smacz...
Odsłon: 2860
Różowe jajka
Wielkanoc kojarzy się z jajkami i kolorami. Nie ma lepszego pomysłu, niż połą...
Odsłon: 3586