Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki z nadzieniem to nie tylko smaczna, ale i bardzo efektowna przystawka ;-)
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1212
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457750
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1463
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2280
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 586
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1212
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457750
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1463
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2280
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 586
Składniki
Masło (miękkie) wymieszaj z drobno posiekanymi filetami anchois, sokiem z cytryny i świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Oliwki (całe) wyjmij z zalewy, odsącz na sicie, umieść je w drylownicy ogonkiem do góry i ściśnij "ramiona" narzędzia.
Wcześniej przygotowane i lekko schłodzone w lodówce masełko nałóż do zwiniętej w rożek papierowej torebki.
Weź do ręki torebkę-rożek - jej koniuszek skieruj ku dziurce w oliwce. Przyciskając lekko, wypełnisz oliwkę farszem.
Podaj je na grzance udekorowanej gałązką rozmarynu.