Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oliwki z nadzieniem to nie tylko smaczna, ale i bardzo efektowna przystawka ;-)
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 899
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 241
Makaron z cukinia w delikatnym sosie to błyskawiczne i pyszne bezmięsne danie...
Odsłon: 29555
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które króluje na polskich stołach niezależnie od...
Odsłon: 117
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 899
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 241
Makaron z cukinia w delikatnym sosie to błyskawiczne i pyszne bezmięsne danie...
Odsłon: 29555
Dzisiaj zapraszam na ciasto, które króluje na polskich stołach niezależnie od...
Odsłon: 117
Składniki
Masło (miękkie) wymieszaj z drobno posiekanymi filetami anchois, sokiem z cytryny i świeżo mielonym czarnym pieprzem.
Oliwki (całe) wyjmij z zalewy, odsącz na sicie, umieść je w drylownicy ogonkiem do góry i ściśnij "ramiona" narzędzia.
Wcześniej przygotowane i lekko schłodzone w lodówce masełko nałóż do zwiniętej w rożek papierowej torebki.
Weź do ręki torebkę-rożek - jej koniuszek skieruj ku dziurce w oliwce. Przyciskając lekko, wypełnisz oliwkę farszem.
Podaj je na grzance udekorowanej gałązką rozmarynu.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 1000
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 285