Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyjatkowo puszysty i delikatny w smaku
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę ,wsypać cukier i ubijać aż sie rozpuści ,dodać makę ,żółtka,olejek i wszystko delikatnie wymieszać metalową rózgą,smażyć na bardzo małym ogniu z obydwu stron(przewracajac go na drugą stronę trzeba to zrobić energicznym ruchem i długą łopatką).Śmietanę zmiksować z dżemem i wylać na upieczony omlet.Życzę smacznego.