Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska, szybka w wykonaniu
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13664
Składniki
1. Przygotowanie ciasta na omlety : 3 duże jajka, pół kubeczka mleka, 2 łyżki mąki pszennej, sól i pieprz). Smażymy omlety. 2. Składniki do omleta: wędzony łosoś, serek śmietankowy z czosnkiem, dodatkowo rzodkiewka i ogórek konserwowy pokrojone w talarki. 3. Gotowe omlety faszerujemy wędzonym łososiem i serkiem smietankowym. Kroimy na pół i podajemy.