Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska, szybka w wykonaniu
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 49
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 49
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
Składniki
1. Przygotowanie ciasta na omlety : 3 duże jajka, pół kubeczka mleka, 2 łyżki mąki pszennej, sól i pieprz). Smażymy omlety. 2. Składniki do omleta: wędzony łosoś, serek śmietankowy z czosnkiem, dodatkowo rzodkiewka i ogórek konserwowy pokrojone w talarki. 3. Gotowe omlety faszerujemy wędzonym łososiem i serkiem smietankowym. Kroimy na pół i podajemy.