Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry omlet może posłużyć za śniadanie, obiad lub kolację.
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2409
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6884
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 138
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2409
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6884
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 138
Składniki
Szynkę drobno kroimy. Szczypiorek siekamy. Jajka roztrzepujemy, dodajemy mleka i mąkę, dokładnie roztrzepujemy – ja użyłam miksera, by napowietrzyć masę, solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy szynkę oraz szczypiorek, mieszamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę, następnie wylewamy na nią masę. Smażymy do zarumienienia i obracamy delikatnie na drugą stronę.