Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry omlet może posłużyć za śniadanie, obiad lub kolację.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 208
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 34
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17440
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 208
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 34
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17440
Składniki
Szynkę drobno kroimy. Szczypiorek siekamy. Jajka roztrzepujemy, dodajemy mleka i mąkę, dokładnie roztrzepujemy – ja użyłam miksera, by napowietrzyć masę, solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy szynkę oraz szczypiorek, mieszamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę, następnie wylewamy na nią masę. Smażymy do zarumienienia i obracamy delikatnie na drugą stronę.