Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorące danie na kolację ,które z apetytem zje każdy.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Białka oddzielić od żółtek.Żółtka rozkłócić z mlekiem ,dodać mąkę, wymieszać.Białka ubić na sztywno,dodać do masy jajecznej, wymieszać.Do całości dodać połowę ściętego szczypiorku.
Patelnię rozgrzać ,dodać masło,na rozpuszczone masło wyłożyć masę jajeczną.Smażyć na średnim ogniu do zrumienienia.Odwrócić na drugą stronę i smażyć na rumiano.
Wyłożyć na talerz dodać osączone z zalewy szparagi.Szparagów dodać tyle ,ile kto lubi.Lekko zawinąć polać keczupem lub posmarować musztardą zgodnie z upodobaniem,posypać szczypiorkiem.