Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet inaczej.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4136
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4136
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11326
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13518
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Składniki
Wykonanie: Cukinię, ziemniaki pokroić w plastry, a cebulę drobno posiekać. Po czym podsmażyć na oliwie, wlać rozbełtane przyprawione jajka, przełożyć na patelnię, obłożyć plastrami pomidora i smażyć przez pięć minut pod przykryciem. Po lekkim wystudzeniu posypać posiekanym szczypiorkiem.