Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna przekąska na ciepło. Połączenie pomidorów, mozarelli oraz kurczaka owocuje wspaniałym smakiem.
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7753
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7753
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2935
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1170
Składniki
Pokroić pierś z kurczaka na małe, centymetrowe plasterki
Na patelni podgrzać oliwę z oliwek, następnie wrzucić kurczaka smażyć aż do uzyskania złocistego koloru, pod koniec dodać pieprz cayenne
Pomidory umyć i pokroić w plasterki, mozarelle również pokroić w plasterki
Bułkę przekroić wzdłuż, każdą z części skropić oliwą
Wypełnić bułkę kurczakiem, pomidorem i mozarella włożyć do piekarnika (lub tostera) na około 5 minut
Po podgrzaniu bułki posypać świeżą bazylią