Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i smaczna przekąska na ciepło. Połączenie pomidorów, mozarelli oraz kurczaka owocuje wspaniałym smakiem.
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 92
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 930
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 318
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 92
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 930
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 318
Składniki
Pokroić pierś z kurczaka na małe, centymetrowe plasterki
Na patelni podgrzać oliwę z oliwek, następnie wrzucić kurczaka smażyć aż do uzyskania złocistego koloru, pod koniec dodać pieprz cayenne
Pomidory umyć i pokroić w plasterki, mozarelle również pokroić w plasterki
Bułkę przekroić wzdłuż, każdą z części skropić oliwą
Wypełnić bułkę kurczakiem, pomidorem i mozarella włożyć do piekarnika (lub tostera) na około 5 minut
Po podgrzaniu bułki posypać świeżą bazylią