Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra przekąska dla lubiących orzechy U mnie jest to przekąska,ale jest to też fajny dodatek do ciast.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 424
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 980
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 94
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 424
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 980
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 94
Składniki
Orzech rozkładam na blachę i piekę w 190 stopniach przez 10 minut.W trakcie pieczenia mieszam 2 razy.
Na patelni o grubym dnie rozpuszczam masło,wlewam wodę i wsypuje cukier.Ciągle mieszam.
Gdy już cukier jest prawie rozpuszczony wsypuję orzechy.Mieszam aż orzechy "pochłoną"cały cukier.
Wysypuję z patelni na blachę i studzę.