Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, chrupiące i efektowne ciasteczka. Nie są za słodkie mimo nadzienia ponieważ ciasto z którego są zrobione nie jest słodkie. Niestety przepis tylko dla tych którzy posiadają foremkę do wypieku a raczej smażenia orzeszków (nie jest trudno taką dostać).
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424941
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424941
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
Wszystkie produkty wymieszać i zagnieść ciasto w kule. Kawałeczki odrywać wkładać do nagranej formy i obsmażać z obu stron na rumiano.
Puszkę z mlekiem włożyć do garnka, zalać wodą i gotować 2 godz. Następnie jeszcze ciepłe mleko nakładać do połówek orzeszków i sklejać. Smacznego