Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na owoce morza.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6141
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1887
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6141
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1887
 
         
        Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną płówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania. Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia. Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem. Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 ?C piekarniku (funkcja grill).