Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na owoce morza.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 653
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 960
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 519
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 653
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 960
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 519
Składniki
Ostrygi otworzyć i wraz z dolną płówką muszli ułożyć na blaszce do zapiekania. Na rozgrzanym maśle lekko przesmażyć przeciśnięty czosnek, dodać siekaną natkę pietruszki i po krótkiej chwili zdjąć z ognia. Ostrygi polać masłem czosnkowym, skropić delikatnie sokiem z cytryny i posypać parmezanem. Zapiekać chwilkę w nagrzanym do 200 ?C piekarniku (funkcja grill).