Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny i zdrowy deser - najlepszy z jesiennych owoców
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 186
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 188
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 186
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 188
Składniki
Płatki, olej, cukier i kokos miksujemy blenderem. Do kokilek wkładamy obrane i pokrojone owoce ( na 4 kokilki użyłam 2 jabłka i 2 gruszki). Dorzucamy bakalie Posypujemy kruszonką i zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut.
Podajemy od razu, ciepłe - wtedy jest najlepsze. To idealny ciepły deser na zimne jesienne wieczory