Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny i zdrowy deser - najlepszy z jesiennych owoców
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1575
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 918
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1575
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 918
Składniki
Płatki, olej, cukier i kokos miksujemy blenderem. Do kokilek wkładamy obrane i pokrojone owoce ( na 4 kokilki użyłam 2 jabłka i 2 gruszki). Dorzucamy bakalie Posypujemy kruszonką i zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut.
Podajemy od razu, ciepłe - wtedy jest najlepsze. To idealny ciepły deser na zimne jesienne wieczory