Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje zawsze,chrupki w towarzystwie sosu sojowo- ostrygowego,doskonała przekąska jak i główne danie
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7615
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 60
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258077
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7615
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 60
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1258077
Składniki
imbir i czosnek obieramy,kroimy na małe plasterki,podsmażamy na oleju sezamowym,wrzucamy umyte i osuszone wcześniej liście pak choi'a,dodajemy sos sojowy i ostrygowy,mieszamy z łyżeczką brązowego cukru,suszonym chilli,dorzucamy namoczone wcześniej i pokrojone w plasterki grzyby mun i całą papryczkę chilli świeżą-smażymy wszystko na chrupko( podlewamy odrobiną wody jak jest taka potrzeba ) podajemy od razu,prosto z woka,na ciepło,z posiekanym szczypiorkiem Smacznego ;-)