Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje zawsze,chrupki w towarzystwie sosu sojowo- ostrygowego,doskonała przekąska jak i główne danie
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 159
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2146
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 159
Składniki
imbir i czosnek obieramy,kroimy na małe plasterki,podsmażamy na oleju sezamowym,wrzucamy umyte i osuszone wcześniej liście pak choi'a,dodajemy sos sojowy i ostrygowy,mieszamy z łyżeczką brązowego cukru,suszonym chilli,dorzucamy namoczone wcześniej i pokrojone w plasterki grzyby mun i całą papryczkę chilli świeżą-smażymy wszystko na chrupko( podlewamy odrobiną wody jak jest taka potrzeba ) podajemy od razu,prosto z woka,na ciepło,z posiekanym szczypiorkiem Smacznego ;-)