Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 2796
Dodano: 14.12.2009
Odsłon: 22494
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pierś kroimy na paski,przyprawiamy solą,curry i pieprzem.Piwo,mleko,mąke mieszamy razem tak aby powstało gęste ciasto.Fileta obtaczamy w cieście piwnym i smażymy na zloto.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Kajeczka 02 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Paluszki były przepyszne. Gościom bardzo smakowały. Polecam i pozdrawiam :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Groszek 30 grudnia 2009Zgłoś do usunięcia
uwielbiam. Bardzo smaczna i znana potrawa. Polecam. Fajnie, że ktoś zaieścił ten przepis..... godny polecenia.0 Kto głosował? | Odpowiedz