Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska, którą przygotujesz w zaledwie kilka chwil. Idealna na spotkania ze znajomymi. Poznaj nasz przepis!
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 53
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Mozzarellę pokroić w słupki, otaczać w mące, następnie panierować w jajku i bułce tartej.
Umieścić w zamrażalce na 30 minut.
Rozgrzać olej, smażyć paluszki na złoto w głębokim tłuszczu.
Podawać na ciepło.