Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska, którą przygotujesz w zaledwie kilka chwil. Idealna na spotkania ze znajomymi. Poznaj nasz przepis!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8246
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8246
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Składniki
Mozzarellę pokroić w słupki, otaczać w mące, następnie panierować w jajku i bułce tartej.
Umieścić w zamrażalce na 30 minut.
Rozgrzać olej, smażyć paluszki na złoto w głębokim tłuszczu.
Podawać na ciepło.