Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska, którą przygotujesz w zaledwie kilka chwil. Idealna na spotkania ze znajomymi. Poznaj nasz przepis!
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 41
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 172
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 47
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 289
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 41
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 172
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 47
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 289
Składniki
Mozzarellę pokroić w słupki, otaczać w mące, następnie panierować w jajku i bułce tartej.
Umieścić w zamrażalce na 30 minut.
Rozgrzać olej, smażyć paluszki na złoto w głębokim tłuszczu.
Podawać na ciepło.