Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z serii zero waste. Liści kalarepy nie należy wyrzucać. Panierowane i krótko smażone, stanowią świetną i szybką przekąskę, ponieważ są gotowe w ciągu zaledwie kilku minut.
Zimowa sałatka z zielonych pomidorów w zalewie.
Odsłon: 118
Gotowe w kilka chwil. Pesto jest idealnym dodatkiem do warzyw.
Odsłon: 322
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 1757
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 750
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 230
Zimowa sałatka z zielonych pomidorów w zalewie.
Odsłon: 118
Gotowe w kilka chwil. Pesto jest idealnym dodatkiem do warzyw.
Odsłon: 322
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 1757
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 750
Przepis na pyszny i zdrowy deser jeżynowy, który ma konsystencję delikatnej p...
Odsłon: 230
Składniki
Obciac duze liscie kalarepy, umyc i dobrze wysuszyc. Przygotowac make, jajko i starty ser (najlepiej parmezan)
Liscie kalarepy obtoczyc najpierw w mace, nastepnie w jajku, a na koniec w parmezanie. Smazyc krótko na patelni z odrobina oleju rzepakowego. Ulozyc na talerzach, kazdy udekorować jednym plasterkiem pomaranczy i doprawic odrobina soku z limonki.