Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie skrzydełka.W ten sposób robię też kurczaka.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34876
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15695
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34876
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15695
Składniki
skrzydełka umyc i podzielić na mniejsze kawałki,włozyc do garnka ,wlać 1,5 litra wody,dodac włoszczyzne ,listek i ziele angielskie
gotowac do miękkości ,z wywaru wyjąć skrzydełka ostudzic ,posypac pieprzem,papryką i solą
skrzydełka opanierowac i smazyc na rumiono na gorącym tłuszczu
Podawac z ziemniakami i mizerią
wywar ze skrzydełek zuzyć do przygotowania zupy.