Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię takie skrzydełka.W ten sposób robię też kurczaka.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 679
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11168
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3951
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1368
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 679
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11168
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3951
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1368
Składniki
skrzydełka umyc i podzielić na mniejsze kawałki,włozyc do garnka ,wlać 1,5 litra wody,dodac włoszczyzne ,listek i ziele angielskie
gotowac do miękkości ,z wywaru wyjąć skrzydełka ostudzic ,posypac pieprzem,papryką i solą
skrzydełka opanierowac i smazyc na rumiono na gorącym tłuszczu
Podawac z ziemniakami i mizerią
wywar ze skrzydełek zuzyć do przygotowania zupy.