Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna krucha , o łagodnym smaku papryka czerwona konserwowa, którą każdy myślę lubi. Papryczka jest smakowitą przekąska, może być jako dodatek do obiadu. Taka papryczka smakuje wyśmienicie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Składniki
Czerwoną paprykę dokładnie myjemy, oczyszczamy z gniazd nasiennych. Następnie kroimy w różnej wielkości kawałki. Słoiki wyparzyć w gorącej wodzie. Zalewa; Wodę zagotować z octem, cukrem i solą. Do każdego słoika powkładać przyprawy. Paprykę zalać gotowaną wodą na 3 min, nie może być miękka. Włożyć paprykę do słoików i zalać gorącą zalewą. Na górę każdego słoika dodać po łyżeczce oleju. Słoiki zakręcamy i obracamy do góry dnem. Nie musimy pasteryzować, ale jeżeli ktoś chce to pasteryzujemy 15 min.