Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakujące danie na kolacje, imprezę zawsze coś innego, nowego. Papryczki podłużne owinięte ciastem francuskim, faszerowane mięsem z kurczaka.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 964
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104833
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 964
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104833
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
1. Mięso drobniutko kroimy, doprawiamy przyprawa Gyros oraz solą, dodajemy drobno pokrojone ogórki i kukurydzę. Mieszamy wszystkie składniki razem.
2. Papryczki obieramy z nasion, odcinamy zieloną końcówkę, wyjmujemy nasiona, tak żeby powstał nam otwór. 3. Otwór papryczek napełniamy farszem z mięsa.
4. Ciasto francuskie kroimy w podłużne paski i owijamy każdą paprykę. 5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Pieczemy 20 minut pod przykryciem w 180 °C i 10 minut bez przykrycia.
7. Gotowe. 8. Smacznego.