Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakujące danie na kolacje, imprezę zawsze coś innego, nowego. Papryczki podłużne owinięte ciastem francuskim, faszerowane mięsem z kurczaka.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5702
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7983
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5484
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5702
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7983
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5484
Składniki
1. Mięso drobniutko kroimy, doprawiamy przyprawa Gyros oraz solą, dodajemy drobno pokrojone ogórki i kukurydzę. Mieszamy wszystkie składniki razem.
2. Papryczki obieramy z nasion, odcinamy zieloną końcówkę, wyjmujemy nasiona, tak żeby powstał nam otwór. 3. Otwór papryczek napełniamy farszem z mięsa.
4. Ciasto francuskie kroimy w podłużne paski i owijamy każdą paprykę. 5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Pieczemy 20 minut pod przykryciem w 180 °C i 10 minut bez przykrycia.
7. Gotowe. 8. Smacznego.