Do góry

Przekąski Przepis na:

Papryka faszerowana

Papryka faszerowana

Autor:

Przepisów i artykułów: 2373 Ocena: 15283

Dodano:

Odsłon: 3118

Same pyszności na talerzu.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Z papryki odciąć czapki, wydrążyć nasiona i opłukać. Pomidora, ser, cukinię drobno posiekać i przyprawić do smaku. Wymieszać z posiekaną bazylią, napełnić przygotowane papryki i posmarować masłem. Zawinąć w folię aluminiową posmarowaną olejem. Piec w temperaturze 170 stopni około 30 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń