Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie smaczna i zdrowa przekąska.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5854
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9684
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 310
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, osuszyć, ściąć czapki, oczyścić z nasion (czapki zostawić). Brokuł podzielić na różyczki, opłukać, zalać śmietanką i dusić przez 5 minut. Po ostudzeniu zmiksować razem z serem, jajkami, chrzanem i przyprawami do smaku. Następnie przygotowanym farszem napełnić paprykę, przykryć czapeczkami z papryki i zapiec w piekarniku przez 20 minut w temperaturze 220 stopni. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę, wymieszać z oliwą, zmiażdżonym czosnkiem i solą do smaku. Przestudzone papryki ułożyć na półmisku i podawać z przygotowanym sosem pomidorowym.