Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16202
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4950
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16202
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4950
Składniki
Papryki umyłem i osuszyłem , przekroiłem na pół i usunąłem pestki. Obrany czosnek przecisnąłem przez praskę i wymieszałem z oliwą. Posmarowałem środki papryk (część czosnkowej oliwy pozostawiłem). Połówki papryk wyłożyłem plasterkami cebuli , a następnie przykryłem plasterkami fety. Na wierzchu ułożyłem pomidorki koktajlowe oraz oliwki. Posypałem tymiankiem i pieprzem , skropiłem resztą oliwy. Zawinąłem w folię , piekłem w piekarniku około 20 minut , w temperaturze 190 stopni C.