Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1022
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 922
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4241
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1022
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 922
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4241
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Składniki
Jarmuż myjemy, osuszamy i odrywamy twardą łodygę. Liście rwiemy na kawałki. W misce mieszamy olej z przyprawami, dodajemy jarmuż i mieszamy dokładnie aby olej pokrył każdy listek. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy jarmuż. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 110 stopni i pieczemy około 6-8 minut, aż będą chrupkie ale nie spalone. Pod koniec można zwiększyć temperaturę do 120 stopni.