Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 10857
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3950
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42602
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 467
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 302
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 417
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 10857
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3950
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 42602
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 467
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 302
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 417
Składniki
Jarmuż myjemy, osuszamy i odrywamy twardą łodygę. Liście rwiemy na kawałki. W misce mieszamy olej z przyprawami, dodajemy jarmuż i mieszamy dokładnie aby olej pokrył każdy listek. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy jarmuż. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 110 stopni i pieczemy około 6-8 minut, aż będą chrupkie ale nie spalone. Pod koniec można zwiększyć temperaturę do 120 stopni.