Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5560
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 308
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 550
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 731
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1158
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5560
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 308
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 550
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 731
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1158
Składniki
Jarmuż myjemy, osuszamy i odrywamy twardą łodygę. Liście rwiemy na kawałki. W misce mieszamy olej z przyprawami, dodajemy jarmuż i mieszamy dokładnie aby olej pokrył każdy listek. Blaszkę do pieczenia wykładamy papierem do pieczenia i rozkładamy jarmuż. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 110 stopni i pieczemy około 6-8 minut, aż będą chrupkie ale nie spalone. Pod koniec można zwiększyć temperaturę do 120 stopni.