Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska, którą polubią nawet dzieci, a starsi to jest pewne. Proste i szybkie danie, będzie często robione w Waszym domu.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 48
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 116
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 57
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 57
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2949
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 48
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 116
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 57
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 57
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2949
Składniki
Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy minimum na 2 lub 3 części.
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.
Pieczarki również obieramy i kroimy w plastry.
Cebulę i pieczarki wrzucamy na patelnię solimy, pieprzymy i dodajemy majranek. Podsmażamy, ale nie spalamy. Na ciasto kładziemy parówkę i dodajemy przygotowane pieczarki.
Całość zawijamy w kształt jaki Wam odpowiada. Aby zamknąć możemy użyć widelca. Rozgrzewamy piekarnik - opiekacza do 180 st C.
Wstawiamy ciasto i opiekamy przez 15 minut . Tak oto mamy super przekąskę smacznego.