Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska, którą polubią nawet dzieci, a starsi to jest pewne. Proste i szybkie danie, będzie często robione w Waszym domu.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 66
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 440
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15405
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 66
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 440
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15405
Składniki
Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy minimum na 2 lub 3 części.
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.
Pieczarki również obieramy i kroimy w plastry.
Cebulę i pieczarki wrzucamy na patelnię solimy, pieprzymy i dodajemy majranek. Podsmażamy, ale nie spalamy. Na ciasto kładziemy parówkę i dodajemy przygotowane pieczarki.
Całość zawijamy w kształt jaki Wam odpowiada. Aby zamknąć możemy użyć widelca. Rozgrzewamy piekarnik - opiekacza do 180 st C.
Wstawiamy ciasto i opiekamy przez 15 minut . Tak oto mamy super przekąskę smacznego.