Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska, którą polubią nawet dzieci, a starsi to jest pewne. Proste i szybkie danie, będzie często robione w Waszym domu.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20390
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 235
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20390
Składniki
Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy minimum na 2 lub 3 części.
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.
Pieczarki również obieramy i kroimy w plastry.
Cebulę i pieczarki wrzucamy na patelnię solimy, pieprzymy i dodajemy majranek. Podsmażamy, ale nie spalamy. Na ciasto kładziemy parówkę i dodajemy przygotowane pieczarki.
Całość zawijamy w kształt jaki Wam odpowiada. Aby zamknąć możemy użyć widelca. Rozgrzewamy piekarnik - opiekacza do 180 st C.
Wstawiamy ciasto i opiekamy przez 15 minut . Tak oto mamy super przekąskę smacznego.