Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna przekąska, którą polubią nawet dzieci, a starsi to jest pewne. Proste i szybkie danie, będzie często robione w Waszym domu.
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2523
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 269
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 126
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 328
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2523
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 269
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 126
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 328
Składniki
Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy minimum na 2 lub 3 części.
Cebulę obieramy i kroimy w półplasterki.
Pieczarki również obieramy i kroimy w plastry.
Cebulę i pieczarki wrzucamy na patelnię solimy, pieprzymy i dodajemy majranek. Podsmażamy, ale nie spalamy. Na ciasto kładziemy parówkę i dodajemy przygotowane pieczarki.
Całość zawijamy w kształt jaki Wam odpowiada. Aby zamknąć możemy użyć widelca. Rozgrzewamy piekarnik - opiekacza do 180 st C.
Wstawiamy ciasto i opiekamy przez 15 minut . Tak oto mamy super przekąskę smacznego.