Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego na śniadanie czy kolację :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3420
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 306
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 547
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3420
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 604
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 306
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 547
Składniki
pieczarki, cebulę obrać i podsmażyć na tłuszczu, następnie dodać parówki przekrojone na pół i końce parówek od strony przekrojenia ponacinać na 4-6 części i dodać do pieczarek i cebuli razem podusić aż parówki będą ciepłe. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. Na koniec zalać wszystko ketchupem, chwilę jeszcze razem podusić i gotowe. Smacznego
A to są tzw. świńskie ryjki. Robi się je tak samo jak ośmiorniczki z tą różnicą, że parówki tniemy na 3 części i nacinamy końcówki na krzyż . Smacznego