Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego na śniadanie czy kolację :)
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11031
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11031
Składniki
pieczarki, cebulę obrać i podsmażyć na tłuszczu, następnie dodać parówki przekrojone na pół i końce parówek od strony przekrojenia ponacinać na 4-6 części i dodać do pieczarek i cebuli razem podusić aż parówki będą ciepłe. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. Na koniec zalać wszystko ketchupem, chwilę jeszcze razem podusić i gotowe. Smacznego
A to są tzw. świńskie ryjki. Robi się je tak samo jak ośmiorniczki z tą różnicą, że parówki tniemy na 3 części i nacinamy końcówki na krzyż . Smacznego