Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego na śniadanie czy kolację :)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99157
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 765
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5119
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13819
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99157
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 765
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5119
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13819
Składniki
pieczarki, cebulę obrać i podsmażyć na tłuszczu, następnie dodać parówki przekrojone na pół i końce parówek od strony przekrojenia ponacinać na 4-6 części i dodać do pieczarek i cebuli razem podusić aż parówki będą ciepłe. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ziołami. Na koniec zalać wszystko ketchupem, chwilę jeszcze razem podusić i gotowe. Smacznego
A to są tzw. świńskie ryjki. Robi się je tak samo jak ośmiorniczki z tą różnicą, że parówki tniemy na 3 części i nacinamy końcówki na krzyż . Smacznego