Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 799
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12532
Składniki
Parówki obrać i nadkroić wzdłuż tylko z jednej strony.W nacięcie włożyć słupki sera, każdą parówkę owinąć plasterkami boczku, spiąć wszystko wykałaczką i na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku. Parówki położyć na tacce do grillowania i upiec na grillu.