Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego , prosta , szybka ale też bardzo smaczna, są to parówki w cieście francuskim . Przekąska była tak smaczna ze szybko zniknęła ze stołu. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miseczka , widelec, pędzelek,
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18974
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19687
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18974
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19687
Składniki
Ciasto rozwijamy, kroimy na prostokąty. Na każdy prostokąt nakładamy po jednej parówce, następnie zwijamy zlepiając boki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Górę delikatnie nacinamy, smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy około 20 minut do zrumienienia w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Podajemy z sosem czosnkowym . Smacznego
Parówki po upieczeniu.
Parówki w przekroju.