Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego , prosta , szybka ale też bardzo smaczna, są to parówki w cieście francuskim . Przekąska była tak smaczna ze szybko zniknęła ze stołu. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miseczka , widelec, pędzelek,
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11490
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1233
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12044
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2289
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11490
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1233
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12044
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2289
Składniki
Ciasto rozwijamy, kroimy na prostokąty. Na każdy prostokąt nakładamy po jednej parówce, następnie zwijamy zlepiając boki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Górę delikatnie nacinamy, smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy około 20 minut do zrumienienia w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Podajemy z sosem czosnkowym . Smacznego
Parówki po upieczeniu.
Parówki w przekroju.