Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego , prosta , szybka ale też bardzo smaczna, są to parówki w cieście francuskim . Przekąska była tak smaczna ze szybko zniknęła ze stołu. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miseczka , widelec, pędzelek,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13311
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5073
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11056
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6339
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13311
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5073
Składniki
Ciasto rozwijamy, kroimy na prostokąty. Na każdy prostokąt nakładamy po jednej parówce, następnie zwijamy zlepiając boki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Górę delikatnie nacinamy, smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy około 20 minut do zrumienienia w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Podajemy z sosem czosnkowym . Smacznego
Parówki po upieczeniu.
Parówki w przekroju.