Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska z ciasta francuskiego , prosta , szybka ale też bardzo smaczna, są to parówki w cieście francuskim . Przekąska była tak smaczna ze szybko zniknęła ze stołu. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż, miseczka , widelec, pędzelek,
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19313
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1055
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 779
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19313
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1055
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 779
Składniki
Ciasto rozwijamy, kroimy na prostokąty. Na każdy prostokąt nakładamy po jednej parówce, następnie zwijamy zlepiając boki. Układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Górę delikatnie nacinamy, smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy około 20 minut do zrumienienia w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Podajemy z sosem czosnkowym . Smacznego
Parówki po upieczeniu.
Parówki w przekroju.