Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa, która urozmaici śniadanie lub kolację.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 232
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15332
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 232
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, wyjmuję pestkę i przy pomocy łyżki wyjmujemy jego miąższ ze skórki. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki myjemy i siekamy. Miąższ awokado rozrabiamy z majonezem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dodajemy jajka, natkę pietruszki, mieszamy i doprawiamy do smaku.