Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie sprawdza się, jako pasta kanapkowa, która urozmaici śniadanie lub kolację.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 962
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, wyjmuję pestkę i przy pomocy łyżki wyjmujemy jego miąższ ze skórki. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w drobną kostkę. Natkę pietruszki myjemy i siekamy. Miąższ awokado rozrabiamy z majonezem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dodajemy jajka, natkę pietruszki, mieszamy i doprawiamy do smaku.