Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i szybka w przygotowaniu pasta. Możemy ją podawać z pieczywem, na grzankach czy krakersach. Sprawdzi się zarówno na co dzień jak i na różnego rodzaju przyjęciach, świętach.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19205
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1647
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232080
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19205
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13011
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1647
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232080
Składniki
Cebulkę drobno kroimy i solimy, odstawiamy na chwilę aby zmiękła. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Z awokado usuwamy pestkę, obieramy i rozgniatamy widelcem. Wszystkie składniki mieszamy razem na gładką masę i doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego!