Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i szybka w przygotowaniu pasta. Możemy ją podawać z pieczywem, na grzankach czy krakersach. Sprawdzi się zarówno na co dzień jak i na różnego rodzaju przyjęciach, świętach.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40630
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1015
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3351
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40630
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1015
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 253
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3351
Składniki
Cebulkę drobno kroimy i solimy, odstawiamy na chwilę aby zmiękła. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Z awokado usuwamy pestkę, obieramy i rozgniatamy widelcem. Wszystkie składniki mieszamy razem na gładką masę i doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego!