Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i szybka w przygotowaniu pasta. Możemy ją podawać z pieczywem, na grzankach czy krakersach. Sprawdzi się zarówno na co dzień jak i na różnego rodzaju przyjęciach, świętach.
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1047
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 967
Masz ochotę pochrupać coś słodkiego? Przygotuj domowe ciastka z masłem orzech...
Odsłon: 1047
Bataty to wciąż nie dość doceniana w Polsce słodka odmiana ziemniaków. Na uwa...
Odsłon: 967
Składniki
Cebulkę drobno kroimy i solimy, odstawiamy na chwilę aby zmiękła. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Z awokado usuwamy pestkę, obieramy i rozgniatamy widelcem. Wszystkie składniki mieszamy razem na gładką masę i doprawiamy do smaku według uznania. Smacznego!