Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszonych . Idealna do kanapek , faszerowania jajek lub podana na krakersach czy tortilli .
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 354
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40462
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 47
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 354
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40462
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę , szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj połowę szczypiorku . Wymieszaj do połączenia składników , resztę szczypiorku zostaw do dekoracji.
Pastę możesz podać jako dodatek do pieczywa, faszerowania jajek lub na krakersach czy tortilli .