Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszonych . Idealna do kanapek , faszerowania jajek lub podana na krakersach czy tortilli .
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8486
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6906
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4716
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327328
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8486
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6906
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4716
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327328
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę , szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj połowę szczypiorku . Wymieszaj do połączenia składników , resztę szczypiorku zostaw do dekoracji.
Pastę możesz podać jako dodatek do pieczywa, faszerowania jajek lub na krakersach czy tortilli .