Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszonych . Idealna do kanapek , faszerowania jajek lub podana na krakersach czy tortilli .
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3002
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3677
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 247
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 357
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3002
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3677
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 247
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 357
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę , szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj połowę szczypiorku . Wymieszaj do połączenia składników , resztę szczypiorku zostaw do dekoracji.
Pastę możesz podać jako dodatek do pieczywa, faszerowania jajek lub na krakersach czy tortilli .