Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszonych . Idealna do kanapek , faszerowania jajek lub podana na krakersach czy tortilli .
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1120
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1120
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę , szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj połowę szczypiorku . Wymieszaj do połączenia składników , resztę szczypiorku zostaw do dekoracji.
Pastę możesz podać jako dodatek do pieczywa, faszerowania jajek lub na krakersach czy tortilli .