Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka pasta jajeczna z dodatkiem czerwonej cebuli i ogórków kiszonych . Idealna do kanapek , faszerowania jajek lub podana na krakersach czy tortilli .
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27349
Polecam, pychota.
Odsłon: 249
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 92
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27349
Polecam, pychota.
Odsłon: 249
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 92
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz. Następnie zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Cebule i ogórki pokrój w drobną kostkę , szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj , dodaj majonez , śmietanę i chrzan , dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj połowę szczypiorku . Wymieszaj do połączenia składników , resztę szczypiorku zostaw do dekoracji.
Pastę możesz podać jako dodatek do pieczywa, faszerowania jajek lub na krakersach czy tortilli .