Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8440
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8440
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 522
Składniki
Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc,a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie.
Odcedzić i zmielić w maszynce.
Cebulę obrać,posiekać,podsmażyć na oleju.
Rozetrzeć czosnek,posiekać zieleninę.
Wymieszać wszystkie składniki,posolić i popieprzyć.
Jeżeli pasta jest za sucha,dodać masła.