Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9565
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3169
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9565
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3169
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
Składniki
Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc,a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie.
Odcedzić i zmielić w maszynce.
Cebulę obrać,posiekać,podsmażyć na oleju.
Rozetrzeć czosnek,posiekać zieleninę.
Wymieszać wszystkie składniki,posolić i popieprzyć.
Jeżeli pasta jest za sucha,dodać masła.