Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z kurczakiem to doskonała propozycja dla miłośników mięsa. Ten dodatek na kanapkę jest sycący i może być alternatywą dla wędlin. W dodatku pastę warto przygotować np. z ugotowanego mięsa z rosołu.
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 450
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 114
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 37
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 450
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 114
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 37
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, odstaw do ostudzenia. Następnie zacznij od przygotowania kurczaka. Pokrój go drobno z pomocą ostrego noża. Następnie odsącz ogórki kiszone i posiekaj je w kostkę. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Obrane i przestudzone jajka pokrój drobno. Połącz wszystkie składniki w misce.
Teraz dodaj majonez i musztardę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zamieszaj. Na koniec posiekaj koperek i wmieszaj go w pastę. Najlepiej umieścić ją w lodówce około godzinę przed podaniem.