Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z kurczakiem to doskonała propozycja dla miłośników mięsa. Ten dodatek na kanapkę jest sycący i może być alternatywą dla wędlin. W dodatku pastę warto przygotować np. z ugotowanego mięsa z rosołu.
Puszyste rogaliki z marmoladą przygotujesz na bazie ciasta francuskiego. To f...
Odsłon: 95
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25737
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8917
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 498
Puszyste rogaliki z marmoladą przygotujesz na bazie ciasta francuskiego. To f...
Odsłon: 95
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25737
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8917
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 498
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, odstaw do ostudzenia. Następnie zacznij od przygotowania kurczaka. Pokrój go drobno z pomocą ostrego noża. Następnie odsącz ogórki kiszone i posiekaj je w kostkę. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Obrane i przestudzone jajka pokrój drobno. Połącz wszystkie składniki w misce.
Teraz dodaj majonez i musztardę. Dopraw solą i pieprzem. Dokładnie zamieszaj. Na koniec posiekaj koperek i wmieszaj go w pastę. Najlepiej umieścić ją w lodówce około godzinę przed podaniem.