Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokie temperatury zadomowiły się u nas na dobre i w związku z tym mam dla Was propozycję na lekkie śniadanie, przekąskę czy nawet kolację. Ta pasta nie dość, że wygląda obłędnie, smakuje wspaniale to do tego jest leciutka – czyli idealna na upalne dni. Smakuje wyśmienicie z dodatkiem warzyw, na kanapce czy jako smarowidło do wrapów. Koniecznie spróbujcie !
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 276
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21600
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 276
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21600
Składniki
Groszek odcedzamy i przekładamy do blendera lub malaksera. Dodajemy szpinak, koperek, czosnek oraz przyprawy. Dolewamy odrobinę oliwy i całość blendujemy. W razie potrzeby dodajemy jeszcze odrobinę oliwy.