Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokie temperatury zadomowiły się u nas na dobre i w związku z tym mam dla Was propozycję na lekkie śniadanie, przekąskę czy nawet kolację. Ta pasta nie dość, że wygląda obłędnie, smakuje wspaniale to do tego jest leciutka – czyli idealna na upalne dni. Smakuje wyśmienicie z dodatkiem warzyw, na kanapce czy jako smarowidło do wrapów. Koniecznie spróbujcie !
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9137
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Groszek odcedzamy i przekładamy do blendera lub malaksera. Dodajemy szpinak, koperek, czosnek oraz przyprawy. Dolewamy odrobinę oliwy i całość blendujemy. W razie potrzeby dodajemy jeszcze odrobinę oliwy.