Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta pasta do kanapek na bazie konserwy rybnej szprotki podwędzane "Winter" w oleju roślinnym oraz sera białego. Dodatki można modyfikować wg smaku, ja użyłam wyrazistej musztardy sarepskiej. Na pieczywo np. ciemny chleb z foremki.
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 58
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37730
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3710
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 58
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37730
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3710
Składniki
szprotki rozgnieść widelcem na głębokim talerzu i wymięszać z olejem z puszki
dodać biały ser, też go rozgnieść, wszystko wymięszać
dodać musztardę, wymięszać
spróbować, doprawić solą i pieprzem mielonym
dodać tyle majonezu, żeby pasta miała zdecydowany smak
posmarować kanapki