Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta pasta do kanapek na bazie konserwy rybnej szprotki podwędzane "Winter" w oleju roślinnym oraz sera białego. Dodatki można modyfikować wg smaku, ja użyłam wyrazistej musztardy sarepskiej. Na pieczywo np. ciemny chleb z foremki.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29212
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1647
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18548
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 658
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29212
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1647
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18548
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 658
Składniki
szprotki rozgnieść widelcem na głębokim talerzu i wymięszać z olejem z puszki
dodać biały ser, też go rozgnieść, wszystko wymięszać
dodać musztardę, wymięszać
spróbować, doprawić solą i pieprzem mielonym
dodać tyle majonezu, żeby pasta miała zdecydowany smak
posmarować kanapki