Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta pasta do kanapek na bazie konserwy rybnej szprotki podwędzane "Winter" w oleju roślinnym oraz sera białego. Dodatki można modyfikować wg smaku, ja użyłam wyrazistej musztardy sarepskiej. Na pieczywo np. ciemny chleb z foremki.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2370
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5030
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2370
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5030
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 143
Składniki
szprotki rozgnieść widelcem na głębokim talerzu i wymięszać z olejem z puszki
dodać biały ser, też go rozgnieść, wszystko wymięszać
dodać musztardę, wymięszać
spróbować, doprawić solą i pieprzem mielonym
dodać tyle majonezu, żeby pasta miała zdecydowany smak
posmarować kanapki