Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna do codziennych i imprezowych kanapek.
tarka z grubym oczkiem opcjonalnie
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8588
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17413
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 547
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 85
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 209
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8588
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17413
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 547
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 85
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 209
Składniki
Tuńczyka się odsącza i lekko rozdrabnia widelcem, jaja najlepiej zetrzeć na grubym oczku. Jeszcze musztarda dla kwaśności, cebulka dla świeżości smaku i majonez dla konsystencji. Soli potrzeba tylko tyle co do posolenia jaj. No i dużo pieprzu. Gotowe!
Smacznego :)