Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne, chrupiące warzywa i treściwa pasta gotowa, zapraszam:)
blender
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Tuńczyka odcedzić na sicie. Przełożyć do pojemnika blendera z ostrzami, dodać ser i mleko. Zmiksować na gładko.
Paprykę i ogórki pokroić w małą kostkę. Por umyć, osuszyć i drobno posiekać. Dodać do sera i tuńczyka oraz przyprawy. Wymieszać. Odstawić do lodówki na godzinę . Smacznego.