Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne, chrupiące warzywa i treściwa pasta gotowa, zapraszam:)
blender
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112796
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 98
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 228
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 355
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 636
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112796
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 98
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 228
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 355
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 636
Składniki
Tuńczyka odcedzić na sicie. Przełożyć do pojemnika blendera z ostrzami, dodać ser i mleko. Zmiksować na gładko.
Paprykę i ogórki pokroić w małą kostkę. Por umyć, osuszyć i drobno posiekać. Dodać do sera i tuńczyka oraz przyprawy. Wymieszać. Odstawić do lodówki na godzinę . Smacznego.