Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23097
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23097
Składniki
Warzywa pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, polać oliwą, posypać solą i pieprzem. Piec w piekarniku nagrzanym do 180st przez ok 30 min. Po przestygnięciu obrać paprykę ze skórki i przełożyć do blendera, dodać resztę warzyw i zblendować na gładką masę. Dodać posiekaną pietruszkę wymieszać i w razie potrzeby doprawić jeszcze solą i pieprzem.