Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z awokado i makreli

Pasta z awokado i makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 72 Ocena: 260

Dodano:

Odsłon: 1214

nie ma nic prostszego

Składniki

  • pól wędzonej makreli
  • pół awokado
  • szczypiorek
  • rzodkiewki
  • cytryna
5-6 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z awokado i makreli

Przygotowanie

  1. Miąższ awokado wyjmij łyżką i rozdrobnij widelcem. Skrop sokiem z cytryny.To samo zrób z mięsem makreli.Wymieszaj razem z drobno posiekanym szczypiorkiem i pieprzem.Sól według uznania.Rzodkiewka w plasterkach na posmarowane pastą pieczywo.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń