Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonale smakuje z krakersami, a także z pieczywem.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2317
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18074
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2051
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2317
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18074
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2051
Składniki
Bakłażany nakłuć widelcem. Włożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Piec około 1 godziny 220 stopni.
Pop upieczeniu bakłażanów jeszcze ciepłe obrać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Zmiksować. Przyprawić solą. Posypać posiekaną zieloną pietruszką.