Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonale smakuje z krakersami, a także z pieczywem.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 810
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5741
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9549
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 810
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5741
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9549
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Składniki
Bakłażany nakłuć widelcem. Włożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Piec około 1 godziny 220 stopni.
Pop upieczeniu bakłażanów jeszcze ciepłe obrać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Zmiksować. Przyprawić solą. Posypać posiekaną zieloną pietruszką.