Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonale smakuje z krakersami, a także z pieczywem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1603
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1603
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Składniki
Bakłażany nakłuć widelcem. Włożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Piec około 1 godziny 220 stopni.
Pop upieczeniu bakłażanów jeszcze ciepłe obrać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Zmiksować. Przyprawić solą. Posypać posiekaną zieloną pietruszką.