Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonale smakuje z krakersami, a także z pieczywem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Składniki
Bakłażany nakłuć widelcem. Włożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Piec około 1 godziny 220 stopni.
Pop upieczeniu bakłażanów jeszcze ciepłe obrać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Zmiksować. Przyprawić solą. Posypać posiekaną zieloną pietruszką.