Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta doskonale smakuje z krakersami, a także z pieczywem.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 559
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2756
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 221
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 268
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 559
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3652
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2756
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 221
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 268
Składniki
Bakłażany nakłuć widelcem. Włożyć do wysmarowanego naczynia żaroodpornego. Piec około 1 godziny 220 stopni.
Pop upieczeniu bakłażanów jeszcze ciepłe obrać. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i sok z cytryny. Zmiksować. Przyprawić solą. Posypać posiekaną zieloną pietruszką.