Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta. Warto zrobić, póki bób na straganie:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Składniki
Ugotować bób w osolonej wodzie, schłodzić, obrać z łupinek, wrzucić do blendera. Dorzucić 2-3 listki świeżej mięty, przyprawę suszone pomidory, sól i pieprz do smaku, sok z cytryny i oliwę z oliwek.
Wszystko zblendować, schłodzić. Pasta świetna zarówno na kanapkach jak i do wyjadania prosto z miseczki:)