Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla tradycyjnej. Bardzo lubimy taką wersję. Polecam czasem odejść od standardów.
Przeciskarka do jajek, sitko do jajek.
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 258
Polecam.
Odsłon: 410
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2028
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 258
Polecam.
Odsłon: 410
Składniki
Jajka gotujemy na twardo.
W tym czasie obieramy dokładnie makrelę z ości. Paprykę w drobną kosteczkę, natkę kroimy również drobno. Wszystko razem do miseczki.
Jajka do pozostałych składników przeciskamy przez siteczko.
Na koniec sól, pieprz, majonez, sos, musztardę i pastę. Wszystko razem dokładnie mieszamy na jednolitą pastę. Gotowe.