Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla tradycyjnej. Bardzo lubimy taką wersję. Polecam czasem odejść od standardów.
Przeciskarka do jajek, sitko do jajek.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Jajka gotujemy na twardo.
W tym czasie obieramy dokładnie makrelę z ości. Paprykę w drobną kosteczkę, natkę kroimy również drobno. Wszystko razem do miseczki.
Jajka do pozostałych składników przeciskamy przez siteczko.
Na koniec sól, pieprz, majonez, sos, musztardę i pastę. Wszystko razem dokładnie mieszamy na jednolitą pastę. Gotowe.