Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z pieczonego łososia, koperku i cebulki

Pasta z pieczonego łososia, koperku i cebulki

Autor:

Przepisów i artykułów: 176 Ocena: 1972

Dodano:

Odsłon: 1084

Kolejna pasta tzw. resztkowa, tym razem z wykorzystaniem pieczonego w folii łososia. Koperek, cebulka i pieprz cytrynowy - pyszna pasta do chleba gotowa. Najważniejsze, że nic się nie zmarnuje :)

Składniki

  • 2-3 kawałki pieczonego łososia ( taki pozostały z obiadu)
  • pół czerwonej cebuli
  • pęczek koperku
  • sól, pieprz cytrynowy
  • duża łyżka majonezu
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Łososia upiec w folii z ulubionymi przyprawami, to co zostanie wykorzystać do przygotowania tej pysznej pasty.
    Łososia rozdrobnić widelcem, cebulkę bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, łyżkę majonezu i pieprz cytrynowy.

  2. Wszystko dokładnie wymieszać, ewentualnie doprawić solą. Pasta najlepiej smakuje schłodzona. Pycha:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 26 stycznia Niech żyje recykling kuchenny! ;) Świetne smarowidełko i na dodatek z rybą, pycha :D

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń