Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pasta tzw. resztkowa, tym razem z wykorzystaniem pieczonego w folii łososia. Koperek, cebulka i pieprz cytrynowy - pyszna pasta do chleba gotowa. Najważniejsze, że nic się nie zmarnuje :)
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 499
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 137
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 297
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 343
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 499
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 137
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 297
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 343
Składniki
Łososia upiec w folii z ulubionymi przyprawami, to co zostanie wykorzystać do przygotowania tej pysznej pasty. Łososia rozdrobnić widelcem, cebulkę bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, łyżkę majonezu i pieprz cytrynowy.
Wszystko dokładnie wymieszać, ewentualnie doprawić solą. Pasta najlepiej smakuje schłodzona. Pycha:)