Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pasta tzw. resztkowa, tym razem z wykorzystaniem pieczonego w folii łososia. Koperek, cebulka i pieprz cytrynowy - pyszna pasta do chleba gotowa. Najważniejsze, że nic się nie zmarnuje :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11955
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16436
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5278
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11955
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16436
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5278
Składniki
Łososia upiec w folii z ulubionymi przyprawami, to co zostanie wykorzystać do przygotowania tej pysznej pasty. Łososia rozdrobnić widelcem, cebulkę bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, łyżkę majonezu i pieprz cytrynowy.
Wszystko dokładnie wymieszać, ewentualnie doprawić solą. Pasta najlepiej smakuje schłodzona. Pycha:)