Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna pasta tzw. resztkowa, tym razem z wykorzystaniem pieczonego w folii łososia. Koperek, cebulka i pieprz cytrynowy - pyszna pasta do chleba gotowa. Najważniejsze, że nic się nie zmarnuje :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1088
Składniki
Łososia upiec w folii z ulubionymi przyprawami, to co zostanie wykorzystać do przygotowania tej pysznej pasty. Łososia rozdrobnić widelcem, cebulkę bardzo drobno pokroić, dodać posiekany koperek, łyżkę majonezu i pieprz cytrynowy.
Wszystko dokładnie wymieszać, ewentualnie doprawić solą. Pasta najlepiej smakuje schłodzona. Pycha:)