Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

Autor:

Przepisów i artykułów: 71 Ocena: 970

Dodano:

Odsłon: 10207

Pyszna propozycja do kanapek.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Do miski wrzucić tuńczyka ( razem z olejem), pokrojone w drobną kostkę ogórki i jajka oraz kapary. Całość zmiksować na gładką masę. Do masy dodać drobno posiekany szczypiorek, ketchup, majonez oraz pieprz. Dokładnie wymieszać. Pastę najlepiej podawać ze świeżo upieczonym chlebkiem lub bagietką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Paulla 01 września 2013 Pysznie wygląda ten chlebek z pyszną tuńczykową pastą. Pozdrawiam :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń