Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 25
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 116
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 118
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 25
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 116
W alternatywie do karpia oraz ryby po grecku na Święta w tym roku proponuję f...
Odsłon: 38
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 118
Składniki
Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.
Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)
Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.