Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11047
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6334
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5406
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13306
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11047
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6334
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5406
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13306
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Składniki
Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.
Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)
Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.