Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 707
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1014
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2032
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 707
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1014
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2032
Składniki
Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.
Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)
Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.