Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 850
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 836
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 850
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 836
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 77
Składniki
Makrele obieramy ze skory, mozemy usunac nadmiar tluszczu zgromadzonego pod nia. Nastepnie obieramy dokladnie rybe z osci i kladziemy do miseczki.
Dzielimy rybe na male kawaleczki, dodajemy pokrojone w kosteczke ogorki i mieszamy z majonezem i przecierem az sie dobrze polaczy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego :)
Dla odmiany mozna zastapic ogorki szczypiorkiem.