Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 37 Ocena: 667
Dodano: 28.02.2011
Odsłon: 10157
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Makrelę oczyszczamy z ości i mielimy bądz drobniutko siekamy nożem, jajka gotujemy na twardo.
Ogórki, jajka i cebulkę drobno kroimy w kosteczkę.
Wszystkie skladniki mieszamy ze sobą dodając pieprz i jak ktoś lubi mocno słone solimy.
Podajemy z pieczywem. Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

vaya11 13 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
witam :) przepyszna jest taka pasta, ja osobiście dodaje zamiast konserwowych kiszone (ogórki koniecznie własnej roboty) ! i na kanapce juz odrobinke ketchupu :) pozdrawiam i polecam2 Kto głosował? | Odpowiedz

olcia35 04 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Tak jest jest pyszna:)Pozdrawiam również:)2 Kto głosował? | Odpowiedz

madzikcho 01 marca 2011Zgłoś do usunięcia
pyszna, pozdrawiam ;)2 Kto głosował? | Odpowiedz