Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna pasta. Wędzone szprotki z dodatkami są apetyczne. Smarujemy chlebek lub bułkę pastą i jest smakowo ok.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7581
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13482
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5856
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7581
Składniki
1. Gotujemy jajka. po wystudzeniu kroimy na drobno. 2. Kroimy w drobną kostkę cebulke i ogórki kiszone 3. Szprotki dusimy widelcem (wcześniej odkrajam główki i ogonki). 4. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą, dodając majonez i przyprawy. I tyle. Smacznego