Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani w wykonaniu a smakuje wybornie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9565
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 268
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9565
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 268
Składniki
Wykonanie: Bułki namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć i odłożyć. Pieczarki oczyścić, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle. Jajka, przysmażone pieczarki i bułkę zmielić, przyprawić do smaku, połączyć z posiekaną natką pietruszki i z dwoma surowymi jajkami. Bardzo dokładnie wyrobić masę. Przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 190-200 stopni około 25 minut. Podawać z pieczywem.