Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani w wykonaniu a smakuje wybornie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6486
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114985
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6486
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114985
Składniki
Wykonanie: Bułki namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć i odłożyć. Pieczarki oczyścić, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle. Jajka, przysmażone pieczarki i bułkę zmielić, przyprawić do smaku, połączyć z posiekaną natką pietruszki i z dwoma surowymi jajkami. Bardzo dokładnie wyrobić masę. Przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 190-200 stopni około 25 minut. Podawać z pieczywem.